CISCO

Kendskab til de grønne
IT-løsninger

Kommunikation
Kampagne
Produktion + video

CISCO er en af verdens største leverandører inden for netværk, cloud, og sikkerhedssystemer. Vi har hjulpet CISCO med at definere en kommunikationsstrategi, der skal øge kendskabet til de af Ciscos løsninger, som rykker den grønne omstilling.

Eksempelvis procesoptimering gennem IOT, recycling af gammel hardware, energieffektivisering i netværksinfrastruktur og hybrid work.

Kommunikationsstrategien blev kickstartet med en lancering af Cisco Indblik: En serie af medarbejderdrevne kampagner hvor Cisco-folk deler konkrete viden, indsigter og oplevelser på LinkedIn, med fokus på grøn omstilling.

Baggrunden for denne prioritet var, at det skabte et internt fokus på Ciscos grønne løsninger, og at det eksternt blev formidlet i et sprog og med eksempler, der var til at forstå.

Resultaterne af de to første runder af Cisco Indblik er langt over forventet. I alt har 12 personer siddet i den varme stol, og det har givet et højt engagement.

100.000+ organisk rækkevidde.
300+ kommentarer.
50+ engagement af C-level beslutningstagere.

Hybrid Work, Wi-FI First, Bridging Gaps, Power over Ethernet.

Vi præ-interviewede Cisco-folkene for at afdække mulige emner. Sammen blev vi enige om, hvilke der skulle fokuseres på. På dagen optog vi materiale til min. 3-5 film og i sidste ende fik hver person min. 3 film, som skulle deles som en del af kampagnen. Vi klædte dem på til tekstforfatning og delingsstragier.  

Oscar Haumann
Medstifter og Partner

Kontakt Oscar, hvis du vil lære mere, om hvordan vi hjælper Cisco, og hvordan vi kan hjælpe jer med at øge kendskabet til jeres grønne produkter.

oscar@helloabel.com
+45 53 25 67 69