RealMæglerne

Anderledes og ambitiøse historier

Kommunikation
Kampagne
Produktion
Aktivering

Den første opgave var at skabe en ny billede-identitet. Vi endte ud med at vise, hvordan Realmæglerne forstår, hvad det er der er definerende for et hjem. Vi gjorde det ved at fjerne boligen fra billedet og kun lade situationen stå tilbage.

RealMæglerne er en sammenslutning af uafhængige ejendomsmæglere, som arbejder under et brand.

Markedet domineres af 4 store mæglerkæde (RealMæglerne er nummer 5 på listen), som alle har et konservativt præg og ligner hinanden. RealMæglernes største udfordring er en lavere kendskabsgrad og et lavere budget end konkurrenterne. Fra starten var der et ønske om at gøre tingene anderledes.

Den næste opgave stod på at hjælpe RealMæglerne med at tage det første, forsigtige skridt ind i den grønne omstilling. Vi hjalp dem med at lancere Min Klimaberegner - et digitalt værktøj, der oplyser om, hvordan du kan reducere hjemmets energiregnskab og CO2-aftryk.

De bærende elementer i kampagnen "Husker du at tælle din bolig med?" er korte reklamefilm.

Som vores Kreative Lead i Produktionen, Jeppe Thybo, siger: "Med kampagnen hylder vi hverdagsheltene, der har de bedste intentioner om at gøre en forskel, samtidig med at vi minder dem om det faktum, at de fleste danskere helt glemmer, at deres bolig også er med til at belaste klimaet.”

01: Den om affaldssortering

02: Den om genbrug

03: Den om madspild

1.000.000 visninger på TV2 Play og 30.000 brugere af Min Klimaberegner

Som opfølgning på "Husker du at tælle din bolig med?" udviklede vi en salgsorienteret kampagne, der opfordrer boligejerne til at stille spørgsmål til RealMæglerne. Kampagnen kørte på TV2 Play, Facebook, Instagram og YouTube.

Spørg Os - En taktisk kampagne

Vi har ligeledes assisteret RealMæglerne med at optimere kommunikationen efter salget.

Indsatsen har en personaliseret film i centrum, hvor personens eget navn indsættes med Flivas teknologi.

Målet var at øge chancen for, at kunder deler nyheden om et boligsalg på sociale medier. For der findes ikke bedre reklame end at vise nye boligejere personlige og kunde præget videoer.

Kundestøtte

95% view-through-rate.
Det højeste Fliva nogensinde har registreret!

Oscar Haumann
Medstifter og Partner

Kontakt Oscar, hvis du vil lære mere om, hvordan vi hjælper RealMæglerne, og hvordan vi kan hjælpe jer.

oscar@helloabel.com
+45 53 25 67 69