Leap™

Skabelsen af et bæredygtigt læderbrand

Positionering
Værdier
Tone of Voice
Naming
Fotografi + video
Visuel identitet
Webdesign

Beyond Leather producerer et læderalternativ af ciderproduktioners æblerester. Deres måde at benytte upcycling gør op med traditionelle fremgangsmåder i læderindustrien.

Stifterne kom til os med et ønske om hjælp til skabe et så distinkt brand for deres materiale, at deres kunder (producenter der benytter læder og alternativer) fik lyst til at trykke logoet på deres produkter.

Det er baggrunden for det, som blev til sub-brandet: Leap™.

Med den nye visuelle identitet, kom det nye navn: Leap. 

Leap er en sammensætning af “leftover apples”, æblerester på dansk, og således en reference til materialet som upcycles. Derudover er en påmindelse om den forandring, det spring ("leap") ind i fremtiden, som Beyond Leather skubber på for.

7 medarbejder interviews
2 board member interviews
4 kunde interviews
4 workshops
8 rapporter

Oscar Haumann
Medstifter og Partner

Hos os findes ikke noget mere interessant end at assistere virksomheder i at definere, designe og aktivere fra bunden.

oscar@helloabel.com
+45 53 25 67 69

“Abel hjalp os med at skabe et stærkt brand for vores nye produkt, som vi tror kan være med til at rykke standarderne i læderindustrien. De lagde en stor indsats i at forstå os og vores forretning, og det viser sig virkelig i det, som vi sammen skabte.”

Mikael Eydt
Administrerende direktør hos Beyond Leather

Logotype: For at gøre logoet elegant og samtidig lede tankerne hen på upcycling, har vi genbrugt a'et i Leap ved at vende det på hovedet, så det forestiller et 'e'.

Logomærke: Den dobbelt brug af den samme form ('a') i logoet skaber en visuel balance samtidig med, at det har underliggende noter af uendelighedssymbolet.

Brandfarver: Leaps farver er inspireret af de mørke nuancer fra æblerester, sådan at der skabes en rød tråd gennem hele universet.