Essential Foods er et fremadstormende scaleup med en mission om at forlænge og forbedre hundes liv. Virksomheden opererer internationalt i mere end 25 lande med Danmark og Storbritannien, som de største markeder.

Samarbejdet startede i 2019, og vi har de første år haft fokus på vækst. Fra 2022 er er der et øget fokus på 'Racing For Green', som er Essential Foods ønske om at engagere sig i den grønne omstilling. Vi kan snart fremvise de første produkter og initiativer på den front . Stay tuned!

Essential
Foods

Man reading in a field with a dog

Mål

Overordnet: 25-30% årlig vækst
Digitalt: 10x eCommerce omsætning fra 2019 til 2023

Resultater

Overordnet: Nået eller overgået hvert år siden 2019.
Digitalt: On track.
Leveringer
Branding
Webdesign
Kampagner
Billeder & videoproduktion
Emballagedesign

En positionering af Essential Foods
som det førende livsstilsbrand
indenfor kæledyrsindustrien

Øget organisk vækst

Essential Foods stræber efter at øge den organiske (word-of-mouth) væksts andel. Og planen for dette, som har eksisteret siden stiftelsen af virksomheden, er at positionere virksomheden som et livsstilsbrand. Dette er udfordringen i en branche, der ikke normalt rimer på luksus.

En ny definition på 'det gode liv'

I et tæt samarbejde med Essential Foods arbejder vi på at redefinere historien om “det gode liv” med et stærkt fundament i pauser i hverdagen, gåture og stærke forbindelser til andre levende væsner og naturen.

I et samfund der er drevet af et præstationsræs er denne indsats fra Essential Foods en enestående mulighed for at skille sig ud.

“Teamet bag Abel har sat sig ind i vores grundværdier og mission. De har kompetencerne, der gør at vi kan nå ud til et globalt kundesegment, og på den måde realisere vores ambitiøse mål.”

– Christian Degner-Elsner

Stifter af Essential Foods

... med en optimeret brugeroplevelse på flere enheder.

Mobile webshop selling dog food

Marketing Suite

Leveringer:
Digitale assets
Print
Billeder & videoproduktion
Leveringer:
Webdesign & digital
Print
Emballagedesign

Design

Vi producerer løbende indhold og organiserer det i en Marketing Suite, hvor der er 400+ aktiver tilgængelige for alle distributører i hele verden.

Categorization of Product


Skræddersyet til alle enheder - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skræddersyet til alle enheder - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har redesignet Essential Foods’ emballage med det formål om at gøre hundemad til en æstetisk og luksuriøs oplevelse. Hundemad behøver ikke være noget, der skal gemmes væk.

Dog food in different variationsSocial media stories with dogsHealthy oil and supplements for dogsMagazine with man and dogGreen oil bottles with Omega 3Posters with woman and dog
A notebook for dog owners
Leveringer:
Kampagnestrategi
Kommunikationsstrategi
Emballagedesign

'Legend Reborn' Kampagnen

Vil du det førende livsstilsbrand i din industri, så kræver det noget håndgribeligt. Derfor gik vi også all-in på redesign af flasken til produktet, ESSENTIAL the OMEGA-3 OIL.

Målet var at skabe en flaske med så høje æstetiske kvaliteter, at du har lyst til at have den stående fremme på køkkenbordet.

Vi lancerede produktet som “Legend Reborn” med 3 hovedaktiviteter:

1. Flaskerne på 500ml og 1000ml blev sendt ud i en gaveækse til partnere.
2. Printannoncer i fagbladee
3. Annoncer på Facebook og Instagram

Cardboard box and omega 3 oil
Marketingstrategi
Kampagnestrategi
Art Direction
Design
Recommendations program on dog food websiteReferral programme flyer

Et kundeprogram

Vi skabte et anbefalingsprogram for at drive antallet af anbefalinger op. Andre ville nok have kaldt det et henvisningsprogram (referral), men da det er for koldt og upersonligt til Essential Foods, døbte vi det: The Essential Recommendation Programme.

Vi definerede (1) programmets krav og betingelser, (2) designede naturlige reminders om det i kunderejsen og (3) producerede en kampagne for at skabe yderligere opmærksomhed om det til eksisterende kunder.

18%

Februar 2021

Nye kunder fra anbefalingsprogrammet

32%

Marts 2021

Nye kunder fra anbefalingsprogrammet

Oscar Haumann
Medstifter og Partner

Kontakt Oscar, hvis du vil lære mere om, hvordan vi hjælper Essential Foods, og hvordan vi kan hjælpe jer.

oscar@helloabel.com
+45 53 25 67 69

Marketing Suite

The Essential Kontainer. We organized a marketing suite, using the Kontainer system, and created 200+ assets for Essential Partners to use all over the world.
It has now become the center for all ESSENTIAL FOODS marketing and with a quarterly newsletter, we share the news and best practices for how to use the assets.

Dogs in nature
Dog and man in nature
Woman and dog on a field
Old man with a brown dog
Brand Images
Video Production